ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ "ΕΡΓΟΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΟΥ"


Αετοπουλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου
Φιλ. Εταιρειάς & Τομπάζη 18, Χαλάνδρι 15232 τηλ. 2106820464
http://aetopouleio.blogspot.com/     email: aetopoli@otenet.gr


εκθεση ζωγραφικησ

δελτιο τυπου

Το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου θα φιλοξενήσει την έκθεση ζωγραφικής του «Εργοδιδασκαλείον» πρότυπο εργαστήριο εικαστικών σπουδών Χαλανδρίου.

Εγκαίνια εκθεσησ:  
Σαββατο 10 Δεκεμβριου 2011 και ωρα 11:00
στην αιθουσα του Αετοπουλειου
(Φιλ. Εταιρειας & Τομπαζη 18, Χαλανδρι)

Θα εκτεθούν τα έργα των σπουδαστών που αφορούν σε όλα τα αντικείμενα που διδάσκονται: Ελεύθερο σχέδιο, Ζωγραφική, Βυζαντινές Αγιογραφίες, Χειροποίητο κόσμημα σε πολύτιμα μέταλλα.

Η έκθεση θα έχει διάρκεια από τις 7 Δεκεμβρίου 2011 έως και τις 17 Δεκεμβρίου 2011 και ώρες Δευτέρα και Τετάρτη 9.00 - 19.00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9.00 – 14.00

Το εργαστήριο λειτουργεί εδώ και 13 χρόνια για να καλύψει την ανάγκη καλλιτεχνικής έκφρασης ανθρώπων κάθε ηλικίας. Ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα δίνουν στους σπουδαστές την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους δυνατότητες, αποκτώντας θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις.

Το Αετοπούλειο ως γνήσιος εκφραστής του πολιτισμού και της εκπαίδευσης στην πόλη μας, ενισχύει και προβάλλει το έργο των Χαλανδραίων.  Στους δύσκολους καιρούς το πνεύμα της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, της δημιουργίας είναι αυτό που πρεσβεύουν το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο και το «Εργοδιδασκαλείον»