Διαγωνισμός Τραγουδιού "Καλλιόπη Μουστάκα"

Χαλάνδρι 09/01/2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου πρωτοπορεί στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό, διοργανώνοντας ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ σε περιφερειακό επίπεδο και με το βλέμμα στο μέλλον με την προοπτική να αποκτήσει πανελλήνια εμβέλεια. 

Ο διαγωνισμός, απευθύνεται σε νέους και νέες άνω των 18 ετών με σπουδές στο τραγούδι και τη μουσική. Συμπεριλαμβάνονται όλα τα είδη (Προκλασικό, Κλασικό, δημώδες, λαϊκό, ελαφρύ, έθνικ κ.λπ). Για τις 3 φάσεις της διεξαγωγής του διαγωνισμού και το κόστος συμμετοχής θα ενημερωθείτε σύντομα.

Ο τελικός του διαγωνισμού και η ανάδειξη των νικητών θα γίνει παρουσία κοινού, στο Ευριπίδειο Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου, ο οποίος θα αποτελέσει την έναρξη των Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων.

Η επιτροπή επιλογής και αξιολόγησης των συμμετεχόντων θα αποτελείται από την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Αετοπουλείου και από τις σημαντικότερες και διεθνούς αναγνωρισμένες προσωπικότητες στο χώρο της τέχνης.

Τα βραβεία θα είναι τρία με χρηματικό έπαθλο. Το βραβείο του πρώτου νικητή  είναι αφιερωμένο στη μνήμη του διεθνούς φήμης Χαλανδραίου Μαέστρου Ανδρέα Παρίδη,.

Στόχος του διαγωνισμού τραγουδιού είναι η ανάδειξη νέων δημιουργών και η προώθησή τους για επαγγελματική ενασχόληση με το αντικείμενο.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού - μέχρι τις 30 Απριλίου 2012 - στην ειδική φόρμα «Δήλωση Συμμετοχής στο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ «ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ», την οποία θα βρείτε Ε Δ Ω  και την οποία μπορείτε να στείλετε συμπληρωμένη στη διεύθυνση του Αετοπούλειου: Φιλ. Εταιρείας & Τομπάζη 18, Χαλάνδρι 15232 ή ηλεκτρονικά στο email: aetopoli@otenet.gr

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά από τις 08:30 έως και τις 14:00 στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6820464

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Γεωργία Πούλου