Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη, το 1ο από τα 4 εργαστήρια δημιουργίας Blog

Με τη συμμετοχή των εγγεγραμμένων στον κύκλο των 4 "εργαστηρίων δημιουργίας Blog", έγινε χθες, Πέμπτη, στην αίθουσα του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χαλανδρίου, η 1η συνάντηση.

Παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο, για μικρούς και μεγάλους, οι τρόποι προστασίας και αντιμετώπισης διαφόρων απειλών.
Επιχειρήθηκε μια πρώτη προσέγγιση στο θέμα "Blog", με μια περιληπτική αναφορά στη λειτουργία του, καθώς και μια σύντομη ιστορική αναδρομή στην πορεία του στο διαδίκτυο, μέχρι τη σημερινή εποχή όπου έφτασε να αποτελεί ένα χρήσιμο "εργαλείο" στην καθημερινότητα αρκετών συνανθρώπων μας. Παρουσιάστηκε στους παρευρισκόμενους - συμμετέχοντες μια on-line εικόνα του τρόπου με τον οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα blog, με τη βοήθεια του βιντεοπροβολέα του Πολιτιστικού Κέντρου και των σημειώσεων και εργασιών των συντελεστών και διοργανωτών του εργαστηρίου.

Στις επόμενες συναντήσεις (όλες τις υπόλοιπες Πέμπτες του Μαΐου), οι συμμετέχοντες θα έχουν τη - μοναδική για τα δεδομένα της πόλης μας -  ευκαιρία να ξεκινήσουν μόνοι τους να σχεδιάζουν το δικό τους blog!










8-5-2015